Keremli İlkokulu


Vizyon: *İstiyoruz ki… Okulumuzda, eğitim ve öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. *İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. *İstiyoruz ki… Velilerimiz, öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun. *İstiyoruz ki… Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın. *İstiyoruz ki… Okulumuzda bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. *İstiyoruz ki… Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun. *İstiyoruz ki… Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın. *İstiyoruz ki… Okul ortamında ve her yerde, herkes kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama ilkesine uysun.

Misyon:  Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler yetiştirmek için varız.  Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız.  Toplumumuzun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız.  Çevremize de eğitim vermek için varız.  Okulumuzda her gün daha iyiye ulaşmak için varız.  Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: SABAH: 08:30 İLE 13:50 ARASI
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: SERVİS ABİDE KAVŞAĞINDAN HAREKET EDER VE MARDİN YOLU GÜZERGAHINI KULLANIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05075809819

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://keremli.meb.k12.tr

Adres - Mardin Yolu Üzeri Osmanbey Kampüsünü Geçince Solda İncirliden Sonra 10 KM İçerde MERKEZE TOPLAM 35 KM UZAKLIKTA.

Öğretmen :7
Öğrenci :118
Derslik :9
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1150
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - HALİLİYE/ŞANLIURFA

Adres - Mardin Yolu Üzeri Osmanbey Kampüsünü Geçince Solda İncirliden Sonra 10 KM İçerde MERKEZE TOPLAM 35 KM UZAKLIKTA.

Ulaşım SERVİS İLE SAĞLANIYOR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa merkez ilçesi Haliliye´ye baglı olan okulumuz, il merkezine 35 km mesafede bulunmaktadır.